Skip to content Skip to footer
Spoken Word op maat

Ben je op zoek naar een originele speech, een uniek cadeau of gewoon een creatieve manier om woorden te geven aan jouw gedachtes e/o gevoelens? 

Ik help je hier graag bij.
Na een gesprek waarin je me duidelijk maakt wat jouw wensen zijn, kun jij rustig achterover zitten terwijl ik mijn creatieve zone betreed met de intentie om een resultaat neer te zetten, dat rijmt met een overtroffen verwachting.

 

SPOKEN WORD OP MAAT

Vul het contactformulier in en we bespreken samen jouw wensen (lengte / toon / inhoud / gevoel).
Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw ingesproken spoken word op maat in mp3 formaat via de e-mail.

Investering

Klik hier om contact op te nemen! We bespreken dan samen de mogelijkheden.

SPEECH OP MAAT

Heb je binnenkort een toespraak, op welke gelegenheid dan ook en wil je hierbij wat creatieve ondersteuning om de juiste snaar te raken? Ik help je de toon en tekst vinden die passend is. 

Het verschil met spoken word op maat is dat ik me nu niet focus op rijm maar m’n aandacht volledig richt op het vertellen van het verhaal. Ik zal deze tevens op mijn manier inspreken zodat je een goed idee hebt van hoe ik het zou voordragen. Uiteraard staat het je vrij om er volledig jouw eigen draai aan te geven.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

Copyrights © Robby Busscher – Alle rechten voorbehouden 2024
Website door Het Creatieve Bureau