Skip to content Skip to footer
Inspiratiesessies

Ik neem je graag mee op een verrassende reis door het bewustzijn, waarin wetenschappelijke informatie en universele wijsheden op een unieke en entertainende manier worden overgedragen en ervaren.
Boeiende theorie, waardevolle handvatten, verbindende interactie en warme klanken wisselen elkaar af om meer tot jezelf en elkaar te komen.  

 

HUISKAMERSESSIE

In de intieme setting van jouw eigen woonkamer zorg ik ervoor dat je je nog meer thuis voelt. Op mijn authentieke wijze deel ik stukken van wat ik de afgelopen 18 jaar heb geleerd over het lichaam, de geest en de ziel. Vergezeld door m’n muziekinstrumenten en een overvloed aan goede energie, kom ik op een creatieve en spontane manier, een hoop positiviteit, rust en liefde brengen.

Wees voorbereid op een lach en op een traan, maar ik beloof je met een warm hart en een positieve mind weer achter te laten.

Investering

Klik hier om contact op te nemen! We bespreken dan samen de mogelijkheden.

LEZING

Ben je voor een evenement op zoek naar een spreker op het gebied van positieve mindset en bewustzijnsverhoging? 

Met een overvloed aan rust, warmte, kennis, creativiteit en een gezonde dosis humor zal het publiek op een inspirerende manier ervaren hoe het is om werkelijk in verbinding te staan met jezelf.

Investering:
Op aanvraag

Zijn er specifieke onderwerpen die je in de presentatie graag wil zien?
Neem contact op om de wensen te bespreken. Ik denk graag met je mee. 

Copyrights © Robby Busscher – Alle rechten voorbehouden 2024
Website door Het Creatieve Bureau