Skip to content Skip to footer

Beluister hieronder

Lukt het niet om hier te beluisteren? Check dan je e-mail.

Beautiful soul!

Wat fijn dat je er bent, wat mooi dat je jezelf dit moment gunt en tijd investeert om meer innerlijke rust en de daaruit voortvloeiende voordelen te ervaren.

Lees nog even verder en klik daarna onder aan de pagina op Play.

Het eenmalig beluisteren en doen van deze oefening is een fijne ervaring en absoluut een weldaad voor jouw staat van zijn. Zoals je wellicht weet is het wel zo dat alles wat je voedt, dat groeit. Mijn advies is dan ook om de komende tijd dagelijks een moment te nemen om deze oefening te doen en te ontdekken wat voor mooie dingen dit met zich meebrengt. Je zal merken dat je steeds sneller tot rust komt en dat dit ook een uitwerking zal hebben op de rest van de dag.

Het is belangrijk om een plek uit te kiezen waar je zo ongestoord en comfortabel mogelijk de tijd voor jezelf kan nemen. Doe de oefening het liefst niet met een volle maag. Het heeft de voorkeur om deze te doen net voordat je gaat slapen of net wanneer je wakker bent. Lukt dit niet, dan is dat geen enkel probleem. Ieder moment dat wel geschikt voor je is, is helemaal prima. Het gebruik van een koptelefoon of oordopjes is voor de juiste ervaring erg aan te raden.

Mocht je last hebben van een hoge bloeddruk, hartklachten, epilepsie, hersenschade, pijn in het bovenlijf of ben je zwanger, doe de oefening dan heel rustig en forceer niks. 

Voor een ieder geldt overigens dat forceren nergens voor nodig is. Mocht je enig ongemak ervaren, doe de oefening dan wat meer ontspannen of stop als dat beter voelt. 

Als laatste wil ik je meegeven dat wanneer je de instructies volgt, je het niet fout kan doen. Alles mag er zijn en alles is ok. Just enjoy the process, het wordt alleen maar beter. 

Ik wens je veel innerlijke rust.

Love & many blessings,

Robby

Copyrights © Robby Busscher – Alle rechten voorbehouden 2024
Website door Het Creatieve Bureau